ivan-small

Majstor Peršaj Ivan -  predsednik i trener u klubu; rođen 18.11.1974 godine u Novom Sadu, pokrajina Vojvodina, Srbija.

Počeo da se bavi borilačkim veštinama 1984-te u Karate klubu "Vojvodina" Novi Sad. Kung Fu počeo da trenira 1988-me godine u Kung Fu klubu "Vojvodina", Novi Sad (kasnije Wu Shu škola "Vojvodina") kod majstora Siniše Ivanjia (stilovi: Wing Chun, Qin Na, Sanda, Nan Quan).

1998-me godine stekao zvanje Majstora u klubu Wu Shu Škola Vojvodina iz Novog Sada, gde je i više godina vodio treninge.

 Image

Učesnik na mnogim lokalnim takmičenjima (08.1997 Subotica, 02.1997 Čoka i Novi Kneževac, 01.1999 Novi Sad...), demonstracijama ("Kinesko proleće" Beograd 1998 i 1999g, učešća u raznim tv emisijama...) i međunarodnim turnirima (1997 Grčka - 5th Orange city, Argos i 2000 Nemačka, Karlsruhe - 8th Open International Kung Fu)

Ivan-KungFu2
 
Od 2000-te pod nadzorom majstora Chen Yong Minga počinje sa vežbanjem Tai Či-a, a od osnivanja Wu Shu kluba "Yong Ming" (2001 godine) zajedno sa majstorom Chen Yong Mingom vodi treninge u ovom klubu.
 
U februaru 2009-te osniva Wushu klub "Laohu",  čiji je predsednik i glavni trener.
 
Od osnivanja, Wushu kluba "Laohu", sa klubom učestvuje na brojnim manifestacijama od kojih su najznačajnije Wushu igre 2010 i Wushu igre 2012 u Beogradu, kao i na tradicionalnim obeležavanjima Svetskog dana Tai či-a.
 
Takođe, nastavlja usavršavanje kroz seminare sa cenjenim majstorima kineskih borilačkih veština, kao što su između ostalih Majstor Liming Yue,
 
Majstor Fu Nengbin
 
 
Veliki majstor Chen Xiaowang
 
 
i Majstorica Wei Jinhua
 


 

Image
  
Miloš Đukić - Rodjen 29.12.1985. godine u Zrenjaninu.
 
U osnovnoj školi vežbao Judo u Judo klubu Partizan. Kasnije trenirao vaterpolo u klubu Proleter. U srednjoj školi ponovo počinje da se bavi borilačkim veštinama. Sa 16 godina počinje da vežba Ninjutsu u Zrenjaninu, a sa odlaskom na fakultet nastavlja da vežba u Novom Sadu. U tom period kratko vreme vezba Taekwondo u klubu Vojvodina.
 
Image 
 
Od 2005-te počinje da vežba Kung Fu u Wushu klubu "Yong Ming", a od osnivanju Wushu kluba "Laohu" trenira Kung fu u ovom klubu.
 
Image 
 

 

Jelena Josipović - Rođena 4. avgusta 1985. godine u Lazarevcu.
 
Borilačkim veštinama počinje da se bavi od sedme godine u Karate klubu "Kolubara". Sa jedanaest godina, uporedo sa karateom, trenira ples u klubu "Kolubara", gde ostaje naredne dve godine.
Tokom srednje škole pravi pauzu sve do odlaska na studije, kada upisuje Tai Chi u Wushu klubu "Yong Ming" (2007. godine). Od osnivanja Wushu kluba "Laohu" nastavlja da trenira Tai Chi, i 2011. godine upisuje Kung Fu.
Gostovala je u raznim TV emisijama i učestvovala na brojnim manifestacijama kao što su: Wushu igre 2010 i Wushu igre 2012 u Beogradu, tradicionalno obeležavanje Svetskog dana Tai Chi-a...

Dragoslav Novaković - Rođen 6. marta 1981. godine u Novom Sadu.
Borilačkim veštinama počinje da se bavi 1998g. u KBV „Futog“, gde trenira kik-boks do 2001g.
Početkom 2003g. upisuje se u Tai Chi Wushu klub „Yong Ming“ gde vežba uporedo Kung Fu i
Tai Chi. Od osnivanja Wushu kluba „Laohu“ nastavlja sa vežbanjem Tai Chi-a.
Učestvuje u raznim manifestacijama kao sto su: Wushu igre 2012g. u Beogradu, kao i na tradicionalnim
obeležavanjima svetskog dana Tai Chi-a.
Učestvovao je dva puta na seminarima u Beogradu koje je vodio veliki Kineski majstor Chen Xiaowang.
Kao i na seminaru u Novom Sadu koji je vodila majstorica Wei Jinhua.