Tokom juna, jula i avgusta Wushu klub Laohu iz Novog Sada organizuje treninge tai či-a uz letnji popust na mesečnu članarinu.
Treninzi se održavaju u Limanskom parku u Novom Sadu, ponedeljkom i sredom od 19 do 20č.
Prvi trening za nove polaznike je besplatan.

Tai či (太极拳 - tai đi ćuen)  je drevna kineska borilačka veština koja je pored samoodbrambenog aspekta danas veoma popularna i kao metod za očuvanje i poboljšanje zdravstvenog stanja, odnosno kao jedan veoma kvalitetan vid rekreacije za sve uzraste i oba pola.
Toj vrsti popularnosti je posebno doprineo specifičan načina treninga (insistira se prvo na sporijim pokretima dok se ne uspostavi dobra koordinacija pokreta i opuštenost kod izvođenja), kao i znanja kineske tradicionalne medicine koja su korišćena prilikom kreiranja tai či-a.
U klubu se vežba Čen stil tai či-a (陈氏太极拳), koji je najstarija istorijski poznata forma tai či-a. Na osnovama čen stila su nastali i ostali, danas poznati, stilovi tai či-a. Čen forme svojim povremenim promenama ritma (jin/jang) i iznenadnim eksplozivnim udarcima su, pored svoje zdravstvene koristi i borilačke primene, izuzetno lepe za vežbanje ali i za gledanje.
Redovni treninzi se nastavljaju u septembru.