srzh-CNen

Obaveštavamo sve zainteresovane da u septembru, počinje nova sezona i Wushu klub Laohu Novi Sad, vrši upis novih polaznika u obe sekcije (tai či i kung fu):

* Tai či (太极拳 - tai đi ćuen) sekcija

Tai či je drevna kineska borilačka veština koja je pored samoodbrambenog aspekta danas veoma popularna i kao metod za očuvanje i poboljšanje zdravstvenog stanja, odnosno kao jedan veoma kvalitetan vid rekreacije za sve uzraste i oba pola.

U klubu se vežba Čen stil tai či-a (陈氏太极拳), koji je najstarija istorijski poznata forma tai či-a. Na osnovama čen stila su nastali i ostali, danas poznati, stilovi tai či-a. Čen forme svojim povremenim promenama ritma (jin/jang) i iznenadnim eksplozivnim udarcima su, pored svoje zdravstvene koristi i borilačke primene, izuzetno lepe za vežbanje ali i za gledanje.

* Kung fu sekcija

Kung fu sekcija je više okrenuta samoodbrambenom aspektu i u okviru nje se trenira stil Nan ćuen (南拳 „južna pesnica“). Polaznici ove sekcije su uglavnom mlađeg uzrasta (do 30 godina), koji imaju želju da poprave svoju kondiciju, steknu dodatno samopouzdanje i nauče da se odbrane.

Tradicionalne forme sa elementima zasnovanim na pokretima životinja (tigar, ždral) daju dodatnu motivaciju za vežbanje kung fu-a.

Prvi trening je besplatan, a odobravamo i popuste za vežbanje u obe sekcije, kao i porodične popuste.

Dodatne informacije se mogu dobiti na telefon 063 508 751 ili putem kontakt forme na sajtu.

 

Komentari   

#2 Ivan 11-12-2017 23:55
Citat Emira Grkovic:
Postovani dali je moguce sad da se upise i koja je cena?

Postovana,
upis je otvoren tokom cele sezone tako da mozete da nam se prikljucite vec na prvom narednom treningu. Prvi trening je besplatan, a informacija o iznosu mesecene clanarine ce vam biti prosledjena na e-mail adresu.
Srdacan pozdrav
#1 Emira Grkovic 02-11-2017 16:03
Postovani dali je moguce sad da se upise i koja je cena?